top of page
  • Writer's pictureLinda Magdalena

Örter i konst & praktisk användning, – en konstutställning

Updated: Apr 6, 2021

Galleri Hörnan, sommaren 2020


I min konst utforskar jag örter & växter, genom personlig iakttagelse, mytologiska historier, folktradition, och forskning om dess medicinska effekt. Denna process har tagit mig in i en undersökning av naturliga växtpigment, hur de ter sig i olika material, och hur vi kan använda dem i vår vardag för att bibehålla vår hälsa.

I videon ovan, ger jag en rundtur av utställningen (på engelska).


Utställnings affisch.

Så fint att många kom och såg utställningen! här är några bilder på besökare :) mixat med några process-bilder av installations uppsättningen, vilket var fantastiskt roligt och klurigt. Installationen hängde vi i nässel och lin tråd och jag fick fantastisk hjälp av min vän Niklas att montera upp installationen, som fick ett "luftig drömfångare uttryck".


86 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page