top of page
  • Writer's pictureLinda Magdalena

Örter i konst & praktisk användning, – en konstutställning

Updated: Apr 6, 2021

Galleri Hörnan, sommaren 2020


I min konst utforskar jag örter & växter, genom personlig iakttagelse, mytologiska historier, folktradition, och forskning om dess medicinska effekt. Denna process har tagit mig in i en undersökning av naturliga växtpigment, hur de ter sig i olika material, och hur vi kan använda dem i vår vardag för att bibehålla vår hälsa.

I videon ovan, ger jag en rundtur av utställningen (på engelska).


Utställnings affisch.

Så fint att många kom och såg utställningen! här är några bilder på besökare :) mixat med några process-bilder av installations uppsättningen, vilket var fantastiskt roligt och klurigt. Installationen hängde vi i nässel och lin tråd och jag fick fantastisk hjälp av min vän Niklas att montera upp installationen, som fick ett "luftig drömfångare uttryck".
#Herbart

#Exhibition

#växtpigment

#örter

#konst

#örtmedicin

#GalleriHörnan

#Covid19

#Falun78 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page